msn'de arkadaşla konuşurken bir dakika yazacağıma monitöre doğru parmağımı kaldırıp bir dakika demek.
bi elinde cips paketi bi elinde su bardagı varken yanlıslıkla suya elini daldırıp cipsi icmeye calısmak
lise zamanlarinda uyku sersemi servisi yakalamaya calisirken don gömlek apartmanin onune cikmak. servistekilerin cığlıkları uzerinde eve kosup pantolonu almak.aslında apartmandan inerken bi soğukluk hissetmiştim ama ..
otobüste otururken, yandaki koltuk boşalınca, bir an kendini ayakta sanıp kalkıp oraya oturmak.
camı silecekken cam yerine bez'e hohlamak
emniyet kemeri bağlıyken arabadan inmeye çalışmak.
4 liraya alacağım bir ürün için satıcıya 10 lira uzatmak ve satıcının cebinde bozuk para aradığını görünce düz hesap 5 lira olsa olmaz mı diye sormak. satıcının fantazi dolu bakışları ve isterseniz seve seve ama bu sizin zararınıza olur cevabıyla normale dönüş yapmak.
- siparişleri getiren marketin çırağını " hadi öptüm görüşürüz" diyerek uğurlamak.
- iş başvurusunda sizinle çalışmayı çok istiyorum derken başka şirketin adını vermek.
- ışığı açmadan girdiğin tuvaletten çıkarken ışığı kapatmak için düğmeye basmak ve ışığı açmak. sonra 1 saniye içinde salaklığına sövüp tekrar kapatmak.
- bakkaldan monte carlo alacakken ' bi tane monte cristo ' demek.
-gece yarısı uyanıp, hiç bir ışık göremeyip (duvara dönük uyuyormuşum ) 'hayıııır kör oldum' diye düşünmek ve kalbin bir anda tavan yaparak atması, soğuk terler boşalması
- anahtarlığa takılı flash diski, anahtar deliğine sokmaya çalışmak.
- yumurtayı çöpe kırıp kabuğunu tavanın içine atmak.
taksici nereye gidiyoruz dediğinde?
- eve demek.
pencereye yaslanmış halde arkadaşla konuşurken dibi içilmemiş yanan sigarayı aşağı fırlatmak, kel bir adamın kafasına denk geldiğini göz ucuyla farkedip, olası küfürlere karşı hemen pencereyi kapatıp çaktırmadan gülümseyerek muhabbete devam etmek.
her seferinde bakkala, para yerine aldığım şeyi uzatmak..
cep telefonunun üzerine yatmak, o da son aranan numara olan evin numarasını aramış, gidip ev telefonunu açmak hiç ses gelmediğini farketmek, sapıktır diyip bi güzel küfrü basmak, sonra girsin ibneye diye telefonu açık bırakmak, yarım saat sonra bi arkadaşı cep telefonundan aramak için telefona bakıldığında acı gerçeği öğrenmek.